Termékeink

Tagjaink által készített helyi termék ajánló

Lakota mágia ékszerek

Gyöngy- és ásványékszerek, népies és modern elemekkel,  gyöngyhímzett nyakláncok és karperecek, csakra ékszerek, angyal szettek, és még sorolhatnánk..... Nézz be hozzánk, és találd meg az ékszert, ami csak rólad mesél!                                                        www.lakotamagia.hu  

Udvardi Zsolt és Szőllősi Krisztina  

Szalmafonó Kézművesbolt

Szalmából, gyékényből, csuhéból és más természetes anyagokból kézzel készített kézműves termékek széles választékát kínáljuk rendezvényeken, vásárokban, webáruházunkban.

www.szalmafono.boltaneten.hu

Benedekné Gosztonyi Hajnalka és Benedek Gábor

A méz jótékony hatása ősidők óta ismert. Akác, hárs, repce, medvehagyma, vegyes, facélia, és propoliszos mézeinken túl ízesített méz különlegességekkel, virágporral,  dióval és magvakkal dúsított mézes meglepetésekkel várunk benneteket!                

www. patyiattilatermeloimez.hu   

Patyi Attila                                      

Tulipán Bőrműves Műhely

"Szívvel-lélekkel készítve."
Termékeim egyedi, saját tervezésű alkotások, valódi bőrből. Munkám során próbálok hagyományainkból meríteni, de fontosnak tartom, hogy a mai kor embere számára is praktikus, hordható tárgy készüljön. https://www.facebook.com/tulipanbormuv

Váczyné Agg Rita

Ildikó textilműhelye

Bódi-Babos Anita

Anita csuhé-gyékény-szalma dekorációkat készít, és textillel dolgozik. A farmer újrahasznosítás különösen kedvelt tevékenysége, mesteri fokon is műveli!Tókerti Kézműves Kft.

Szent Vendel Sajtműhely

Heni varróműhelye

Forgáncs kreatív

Dekupázs technikával készített ajándéktárgyak és ékszerek: zsebkendőtartók, irattartók, teás dobozok, különféle méretű dobozok esküvőre, szülinapra, névnapra, ballagásra vagy csak úgy... Egyedi igényeket is teljesítünk, akár felirattal, fényképpel.

https://www.facebook.com/forgancs/ 

Álomkék alkotóműhely

Elsősorban kékfestő anyagokból varrt ajándéktárgyak, könyvjelzők, telefon tartók, tűpárnák, levendulával töltött illatos zsákok, textil virágok, apró dekorációk készülnek az Álomkék alkotóműhelyben.

Megyeri Istvánné Zsuzsa
Kacs Kincsei

"Az anyag nem vész el, csak átalakul."
Újrahasznosítás, kézművesség, praktikum, fantázia, környezettudatosság egy helyen.


https://www.facebook.com/kacskincsei/

Kovács Kati


BA Horgolt Csodái

Egyedi horgolt termékeim, álomfogók, takarók, poncsók, táskák, mécsestartók. Mindegyik egy-egy csoda, melynek története is van. A történeteket a blogomon el lehet olvasni.

https://ba-horgolt-csodai.webnode.hu/

https://www.facebook.com/tunderlanyok/