FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

1) A szarvaskor.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) a Szarvaskör Egyesület hivatalos honlapja.

2) A Weboldalon elhelyezett tartalmak bármilyen alkotó elemének felhasználása kizárólag a Szarvaskör Egyesület előzetes, írásbeli engedélyével történhet. Nem szükséges a Szarvaskör Egyesület engedélye a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt) szerinti idézéshez, azonban ezen esetben a forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: szarvaskor.hu.

Bárminemű felhasználás esetén a felhasználás a cél által indokolt terjedelmet nem haladhatja meg, továbbá a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálhatja.

3) A Weboldalon elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, sugárzást, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre. A forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: szarvaskor.hu.

4) A Weboldalon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek bárminemű közlése tilos.

5) A Weboldalon található valamennyi logó, védjegy, grafikai elem, design a szerzői jog hatálya alá tartozik, és a Szarvaskör Egyesület, illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben a Szarvaskör Egyesület követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6) A Weboldal készítője, illetve a Szarvaskör Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal a Weboldal tartalmában, programkódjaiban vagy letölthető anyagaiban található esetleges hibákért, illetve az ezekből származó károkért.

IMPRESSZUM

Szarvaskör Egyesület
Székhelye: 8597 Döbrönte, Fő utca 61.
Levelezési cím: 8597 Döbrönte, Fő utca 61.
Telefon: +36 30 2828961
E-mail: szarvaskor@gmail.com